Your expert guide
in technical textile.

Cunrath refabrics. adviseert architect, bouwbedrijf en bouwheer op vlak van technisch textiel. Daarbij gidsen we je naar een oplossing op maat.
Want we zoeken uit wat voor jouw project het beste textiel is.

cunrath-refabrics-web-27-scaled-e1655472410690 copy

We re- Cycle Think Make Use

We re- Cycle Think Make Use

Als adviesbureau ontzorgen we je volledig. We doen een voorstudie, denken conceptueel mee met je noden en leggen mogelijke oplossingen voor. We bouwen een technisch dossier op, informeren ons over de prijzen en beschikbaarheden van producten.
We ontvangen vertegenwoordigers en onderzoeken stalen. We voorzien in certificaten rond onder andere brandveiligheid, lichtechtheid en akoestiek. En ten slotte staan we je ook bij op de werfvergadering bij installatie.

Al deze diensten onderbouwen we met een uitzonderlijke kennis van en voeling met de textielsector. Een sector in volle beweging die we op de voet volgen. Omdat de laatste innovaties en trends ons blijvend uitdagen om anders te denken. Omdat we niet alleen een kennisbank maar ook een denktank willen zijn. Als denktank heeft Cunrath refabrics. vier invalshoeken: we re-Think, re-Make, re-Use, re-Cycle. Zo kunnen we je optimaal en professioneel ondersteunen in je bouwproject.

Zodat we samen circulaire oplossingen bedenken die mensen gezonder en gelukkiger maken.  

Re-Think

Cunrath re-Thinks. We verkennen de toekomst van textiel voor interieuroplossingen. Hiervoor gaan we in gesprek met alle out-of-the-box-denkers uit het veld. Die met een open mind het gebruik van textiel willen herdenken.

Re-Use

Cunrath re-Uses. We kiezen resoluut voor hergebruik van textiel uit renovatie. Zo kunnen we de afvalstromen reduceren.

Re-Cycle

Cunrath re-Cycles. We gaan de strijd aan met de lineaire economie. Want het recycleren van textiel betekent besparen op energie en water.

Re-Make

Cunrath re-Makes. We volgen de Europese textielindustrie op de voet en spotten alle sterke innovaties en nieuwe technologieën. Zo kunnen we samen circulaire oplossingen op maat uitwerken. Daarbij willen we de maakindustrie stimuleren om weer meer lokaal te produceren.

De expertise van Cunrath refabrics. is het gevolg van jarenlange ervaring in de wereld van textiel en sales.

Expertise waarmee we elk van onze klanten het gepaste advies geven. Zin om kennis te maken? Bel of mail ons. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Expertise & gedrevenheid

0
jaar ervaring
0
teamleden
0
doel

Toepassingen voor

Onze tevreden klanten.

De beste ambassadeur is nog steeds een tevreden klant. We blikken terug op enkele succesvolle samenwerkingen en laten onze partners aan het woord. 

Eric Meeuwesen
Eric MeeuwesenSegment Head Contract bij FR-One - BRU Textiles
Read More
Cunrath is overduidelijk een man met veel ervaring en expertise. Al snel voel je zijn brede markt- en productkennis. Die deelt hij heel authentiek met het hart op de tong. Resultaatsgericht als hij is, focust hij altijd op het einddoel. Zo houdt hij zich met respect voor de wensen van de architect aan de vooropgestelde deadlines.
Annemie Verboven
Annemie VerbovenProjectmanager bij Curtain Project
Read More
Cunrath voelt perfect aan wat de wensen en noden van de eindklant zijn. Dankzij zijn jarenlange ervaring als vertegenwoordiger en zijn sterke kennis van de textielsector weet hij die perfect te vertalen. Hij is bovendien joviaal in de omgang wat een samenwerking erg aangenaam maakt
Christine Proost
Christine ProostInterieur-architect bij RAC Architects
Read More
Cunrath combineert een grondige technische expertise met een zeer goede kennis van de markt. Hij slaagt erin om duidelijk te concretiseren. De vlotte communicator die hij is, kan kort op de bal spelen en is makkelijk bereikbaar. Heel essentieel tijdens een bouwproject!
Elena Van Ginderdeuren
Elena Van GinderdeurenInterieur stylist en trendwatcher bij OOO
Read More
Cunrath in drie woorden: transparant, ontvankelijk, bekwaam. Hij is zeer duidelijk in zijn communicatie. Met hem wordt alles eenvoudiger, omdat hij makkelijk de link met de producenten legt. Dit maakt het proces veel gemakkelijker. Als er een probleem is, reageert hij snel, komt met alternatieven en doet nieuwe voorstellen.

Your expert guide
in technical textile.

De expertise van Cunrath refabrics. is het gevolg van jarenlange ervaring in de wereld van textiel en sales. Expertise waarmee we elk van onze klanten het gepaste advies geven. Zin om kennis te maken? Bel of mail ons. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Cookies...

Wij gebruiken cookies om de surfervaring op de website te verbeteren. Bekijk alles in onze Privacybeleid.